Hvorfor oss?

Vi er en duo som er opptatt av å levere ekte følelser og stemningsfulle opplevelser. Med Gitar og synth, vokal og stompbox, blir lyden stor til tross for at vi er få i antall. Med sår vokal og varm fender som viktigste våpen, og med et sjangerbredt repertoar gjør two lost souls seg like godt på pub, fest og bryllup, som i begravelser og minnestunder. 

Shure SM57

Synth- Roland Discover 5

GrandPiano. Yamaha DGX65

Mackie pro fx m/ VITA preamp

Maria K-Hansen

Gullstrupen med det røde håret har alltid vært aktivt deltakende i  musikk og kulturlivet. Med tonekontroll fra en annen verden og en bøyelighet omtrent herfra til Galdhøpigen, så hviler det ingen tvil om at dette er særklasse.


Også på skole fronten er det lite å pirke på. Gjennomført musikk studium v Høgskolen i Vestfold v/ Pål Runsjø og Olav Bødtker-Næss.

Mats A. Rasmussen

Musikalsk skolert ved St.Hallvard vgs, med Hovedinstrument slagverk og Klassisk marimba. Og med både piano og klassisk gitar som bi instrumenter er det kanskje ikke så rart gutten aldri sitter stille, Alliklevel godt ivaretatt av instruktører Kjell-Tore Innervik ved slagverk, Martin Haug på klassisk gitar og SVERRE MOE på piano og sang. siden ett år NMH ved talentutviklingsprogrammet for slagverk og utøvende musikk. 

I tilegg til egne solokonserter har Mats spilt i en rekke tidligere band og musikalske prosjekter tidligere, 

FULL TENNING og HIT-LÅTEN "ALKOHOLIKER, bare for å nevne begynnelsen.

Hard rock og Metal bandene, 

"STRATEGY OF TENSION",og "VICTORIOUS RAGE"  

Immetic (Optodeus) v/Dan Elias Brevig aka SYNTH000.

Ibanez RG/ Floyd Rose

FENDER JAPAN1992

Taylor 110e

Jackson Rhandy Rhoads RR

Amp head: Subzero H1 tube amp

cabinett; Marshall MGH4x12 Celestion


i TWO LOST SOULS,  har han først og fremst annonsert seg selv som gitarist, men med 2 Puck`n-Stompa (peterman) vel under bena,blir han en slags rytmeseksjon også.